Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2019

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення тимчасово-вакантної посади – спеціаліста відділу документального забезпечення прокуратури Чернігівської області

Прокуратура Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вул. Князя Чорного, 9 м. Чернігів, 14000, оголошує конкурс на заміщення тимчасово-вакантної посади спеціаліста відділу документального забезпечення прокуратури Чернігівської області.
Вимоги  до рівня професійної компетентності: освіта вища, не нижче ступеню молодшого бакалавра або бакалавра, досвід роботи не обов’язковий, вільне володіння державною мовою.
Необхідні ділові якості: аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички контролю, вміння розподіляти роботу, вміння активно слухати, виваженість, здатність концентруватись на деталях, уміння дотримуватись субординації, стійкість, вміння уступати, адаптивність, вміння вести перемовини, навички наставництва, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору.
Необхідні особисті якості: Ініціативність, надійність, порядність, чесність, дисциплінованість, тактовність, емоційна стабільність комунікабельність, повага до інших, відповідальність, рішучість, автономність, неупередженість.
Технічні вміння: достатній рівень користування персональним комп’ютером.
Знання законодавства: Конституції України, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про запобігання корупції».
Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції: Інструкції з діловодства в органах прокуратури України, затвердженої наказом в.о. Генерального прокурора України від 24.02.2016 № 103, Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації в органах прокуратури України, затвердженої наказом Генеральної прокуратури України від 13.12.2017 № 349; Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5.
Для участі у конкурсі подаються наступні документи:
1. Копія паспорта громадянина України.
2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі.
3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік (підтвердження щодо подання декларації з Єдиного державного реєстру декларацій та роздруковану електронну з урахуванням вимог статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”).
Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.
Державні службовці державного органу, в якому проводиться конкурс, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.
До посадових обов’язків входить:
1.Забезпечує належну організацію документообігу згідно з Інструкцією з діловодства в органах прокуратури України.
2. Здійснює роботу з виконання вимог Інструкції з діловодства в органах прокуратури, Регламенту прокуратури Чернігівської області та Генеральної прокуратури України, що стосується питань діловодства.
3. Опрацьовує документи, створені у процесі діяльності органів прокуратури України, зокрема займається їх підготовкою, прийняттям, виконанням, зберіганням.
4. Приймає вхідну кореспонденцію та реєструє її в інформаційній системі «Система електронного документообігу органів прокуратури України» з подальшим роздрукуванням та формуванням паперових книг обліку.
5. Опрацьовую низку документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв, що містять конфіденційну інформацію, яка є власністю держави або спрямована на забезпечення потреб та національних інтересів суспільства, тобто є службовою інформацією.
6. Своєчасно передає документи керівникам структурних підрозділів, прокурорським працівникам.
7. Заводить та формує за вказівкою керівників або оперативних працівників наглядові провадження та номенклатурні справи.
8. Стежить за строками виконання контрольних документів і доповідає керівникам структурних підрозділів про затримку їх виконання.
9. Веде облік вхідних, вихідних та внутрішніх документів, щомісяця готує зведення про документообіг.
10.Спільно з керівниками складає номенклатуру справ структурного підрозділу.
11. Проводить щомісячну звірку наглядових та кримінальних проваджень, які знаходяться впровадженні в оперативних працівників.
12. Проводить ознайомлення з документами керівників підрозділів та оперативних працівників згідно з вказівкою керівництва прокуратури.
13. Готує для передачі до відомчого архіву документи структурних підрозділів для подальшого зберігання, складає описи справ відділу.
14.Передає та приймає повідомлення факсимільним зв’язком, своєчасно передає для реєстрації до відділу забезпечення.
15. Виконує вказівки, доручення керівників та оперативних працівників підрозділів у межах їх компетенції (передає та друкує документи, копіює та відправляє кореспонденцію, підбирає наглядові провадження тощо)
16. Не розголошує таємницю, інформацію про громадян, що стала йому відома під час виконання обов’язків, а також іншу інформацію, яка згідно з законодавством не підлягає розголошенню.
Умови оплати праці: посадовий оклад – 3810 грн; надбавка за ранг державного службовця; надбавка за вислугу років; надбавка за інтенсивність праці у розмірі до 100% від премії (у разі встановлення).
Інформація щодо строковості чи безстроковості призначення на посаду: переможець конкурсу буде призначений на посаду тимчасово – до грудня 2021 року.
Дата та місце проведення конкурсу: конкурс буде проведено за адресою : м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9 (прокуратура Чернігівської області) 3 травня 2019 року.
Строк подачі документів: протягом 20 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.
Додаткова інформація з питань проведення конкурсу надається під час особистого прийому у відділі роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області або в телефонному режимі (тел. 77-49-29) щоденно з 9 до 18 години начальником відділу роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області Кириєнком Ярославом Володимировичем, електронна адреса для листування:
[email protected].

Відділ кадрів прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 2400