Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2023

Киянина повідомлено про підозру у замаху на контрабанду психотропної речовини

 За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю міста Києва у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини та замаху на її контрабанду (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 27-річний чоловік організував збут особливо небезпечної психотропної речовини під виглядом виготовлених кондитерських виробів, які на замовлення відправляв за допомогою послуг мережі операторів поштового зв’язку до різних областей України, а також за кордон.
Під час обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено кондитерські вироби, близько 2 кг речовини рослинного походження, 4 упаковки пігулок з маркуванням «екстазі», курильні суміші та льодяники з вмістом 8-дельта-тетрагідроканнабіолу,  мобільні телефони, за допомогою яких переписувався з замовниками.
 
Наразі підозрюваного затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
Досудове розслідування та оперативний супровід здійснювало Управління СБУ в Чернігівській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 279