Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.05.2015

Працівник міліції, який намагався 2 травня в Чернігові зайти до нічного клубу з гранатою, перебував у стані наркотичного сп’яніння

    

Прокуратурою Чернігівської області проводиться досудове розслідування відносно дільничного інспектора міліції, якому інкримінуються незаконне поводження зі зброєю та хуліганство з застосуванням зброї (ч. 1 ст. 263, ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Даний працівник міліції 2 травня в Чернігові намагався зайти до нічного клубу з гранатою в руках.

На сьогодні встановлено, що під час вчинення кримінального правопорушення підозрюваний перебував у стані алкогольного і наркотичного сп’яніння. Це засвідчили результати медичного дослідження, зразки для якого було взято безпосередньо після вчинення правопорушення.

Також слідством отриманий висновок хімічної експертизи, яка підтвердила, що речовина, виявлена в автомобілі затриманого, є амфетаміном ― наркотичною речовиною, обіг якої заборонено.

За результатами вибухотехнічної експертизи, вилучені в затриманого три предмети, схожі на гранати, є дійсно  боєприпасами.

На даний час досудове розслідування в цьому кримінальному провадженні наближається до завершення, основний обсяг слідчих дій у ньому проведено. Підозрюваний співпрацює зі слідством, дає покази, до вчиненого ставиться зі щирим каяттям.

Запобіжний захід, визначений для нього судом ― тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 50 тис грн.

 

Прес-служба прокуратури Чернігівської області
кількість переглядів: 2302