Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.12.2015

Прокуратура контролює стан досудового розслідування в кримінальних провадженнях про заподіяння правоохоронцю тілесних ушкоджень та незаконне позбавлення волі громадян

  

До чергової частини Прилуцького відділу Національної поліції ГУНП у Чернігівській області 27.12.2015 надійшло повідомлення про те, що на території одного з нафтопроводів невідомі здійснюють постріли зі зброї в працівників поліції

Як встановлено, 27.12.2015 близько 22 години до нафтопромислу на автомобілі приїхали 8-10 невідомих чоловіків у масках та 2 бензовози. Невідомі примусово закрили операторів підприємства в підсобному приміщенні.

Після прибуття правоохоронців на місце події між ними та невідомими особами розпочався конфлікт, під час якого зловмисники зробили кілька пострілів зі зброї в повітря. Крім цього, умисно заподіяли працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень. У подальшому правоохоронець звернувся за медичною допомогою.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків за ч. 2 ст. 345 КК України зареєстровано кримінальне провадження.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ ГУ Національної поліції у Чернігівській області, процесуальне керівництво – прокуратура області.

Щодо незаконного позбавлення волі працівників нафтовидобувної компанії Прилуцьким відділом поліції ГУ Національної поліції у області зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі).

Процесуальне керівництво здійснює Прилуцька місцева прокуратура.

Встановлюються всі обставини вчинення злочинів. 


Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень, запитів, зв’язків
з громадськістю та засобами масової інформації
прокуратури області       
  

кількість переглядів: 2680