Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2016

Трьом паліям по три роки позбавлення волі

  

    Широкого резонансу в Новгород-Сіверському районі та області загалом набула ситуація з підпалами житлових будинків у лютому поточного року.

    За вказаними фактами невідкладно було розпочато кримінальне провадження, хід розслідування перебував на контролі Менської місцевої прокуратури, процесуальним прокурором негайно надано ряд вказівок, спрямованих на розкриття злочину.

    Завдяки проведеній роботі винних осіб було встановлено. Ними виявилися три місцеві жителі с. Леньків, які після вжиття алкогольних напоїв, з хуліганських мотивів проникали на територію домогосподарств, що використовувалися громадянами як дачні будинки та у різний спосіб, у тому числі із застосуванням легкозаймистих речовин, здійснювали підпали.

   Обвинувальний акт щодо вказаних осіб направлено до Новгород-Сіверського районного суду, де у ході розгляду справи державним обвинувачем надано беззаперечні докази їх винуватості.

   Як результат, Новгород – Сіверським районним судом  всіх трьох осіб визнано винними у скоєнні злочину та, з урахуванням ступеню тяжкості та мотивів скоєного, призначено обвинуваченим покарання в межах від 3 до 3 з половиною років позбавлення волі.

   Чи скористаються засуджені правом на подачу апеляції, наразі не відомо.

Прес-служба прокуратури
Чернігівської області

кількість переглядів: 1650