Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2016

Прокурором області проведено підсумкову нараду за результатами роботи органів прокуратури області у І півріччі 2016 року

  

    Прокурором області В. Носенком 22.07.2016 проведено підсумкову нараду за результатами роботи органів прокуратури області у І півріччі 2016 року.

   З урахуванням вимог Генерального прокурора України на нараді обговорено ряд  актуальних питань, пов’язаних з реалізацією прокурорських повноважень, насамперед у сфері боротьби із корупцією, протидією злочинності та ін.

   З доповідями щодо конкретних результатів роботи за минулий період виступили перший заступник та заступники прокурора області, які більш детально зупинилися на напрацюваннях та проблемних питаннях на закріплених напрямах роботи.

  Звернуто увагу на низку важливих питань, які потребують вирішення: подолання негативних тенденцій в динаміці та структурі злочинності; активізація стану протидії корупції, насамперед у фінансово-кредитній, банківській системах, агропромисловому та паливно-енергетичному комплексах; виявлення злочинів у сфері освіти, охорони здоров’я, земельних відносин та охорони довкілля. Заслухано керівників місцевих прокуратур щодо наявних недоліків у роботі та шляхів їх вирішення.

  На завершення наради прокурор області акцентував увагу присутніх на необхідності подальшої активізації прокурорсько-слідчої діяльності: «Ми зобов’язані з найвищим ступенем відповідальності ставитися до виконання поставлених перед кожним із нас завдань».

  За результатами роботи наради визначено додаткові заходи, спрямовані на підвищення ефективності роботи органів прокуратури області.   

Прес-служба прокуратури
Чернігівської області

 

 

кількість переглядів: 1742