Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2016

Правоохоронцями Чернігівщини викрито діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції

    

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання, транспортування та збуту алкогольної продукції з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя і здоров’я людей (ч. ч. 1, 3 ст. 204 КК України).

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам співробітниками органів фіскальної служби на території однієї із станцій технічного обслуговування у м. Прилуки виявлено підпільний цех з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції з недоброякісної сировини, в тому числі у так званих пластикових пакетах «bag-in-box».

Під час проведених обшуків виявлено близько 1 тони спирту та  100 л   спиртовмісної суміші, порожні пляшки, етикетки, понад 500 марок акцизного податку сумнівного походження, обладнання та інше устаткування, що свідчить про масове незаконне виготовлення алкоголю.

Досудовим розслідуванням встановлено, що виготовлена з порушенням встановлених технологічних норм продукція реалізовувалася на території області в роздріб та оптом через налагоджену торговельну мережу.

Хід слідства перебуває на контролі прокуратури області.


                   

 

                                                        



Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1540