Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2016

Під процесуальним керівництвом прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконної порубки майже 700 м3 лісу в Городнянському районі

  

Питання ефективності та результативності вжитих заходів щодо викриття, документування незаконних налагоджених схем винищення та розтрати лісопродукції регіону, постійно перебуває на контролі прокуратури Чернігівської області.

Так, під процесуальним керівництвом Менської місцевої прокуратури   здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом   незаконної порубки майже 700 м3 дерев на території лісогосподарського підприємства в  Городнянському районі (ст. 246 КК України).

З метою координації діяльності правоохоронних органів, швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального провадження утворено спільну міжвідомчу робочу групу.

Наразі триває виконання комплексу слідчих дій, пов’язаних з фіксацією  злочинної діяльності, пошуком та збором доказів, які є істотними у кримінальному провадженні.

Здійснюються інші процесуальні дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності усіх осіб, причетних до вчинення злочину.

Хід слідства перебуває на контролі прокуратури області.

Нагадуємо, що в прокуратурі Чернігівської області запроваджено можливість подання громадянами та іншими зацікавленими особами усних звернень про факти незаконної порубки лісу.

Приймання таких звернень в прокуратурі області здійснюється цілодобово: на адресу електронної пошти [email protected] та по телефону «гарячої лінії» (0462) 67-40-86.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1540