Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2016

На Прилуччині під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури правоохоронцями припинено незаконну діяльність грального закладу

  

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Слідством встановлено, що у м. Ічня в приміщенні автостанції незаконно  здійснює діяльність гральний заклад під виглядом інтернет-центру ТОВ «В мережі».

Завдяки скоординованим процесуальним керівником заходам співробітниками Ічнянським ВП Прилуцького ВП ГУ НП в області в приміщенні автостанції, де розташовувався заклад проведено обшук.

Правоохоронцями вилучено комп’ютерне обладнання, на якому встановлено програми-симулятори ігрових автоматів, фінансову документацію та чорнові записи, що використовувалася для протиправної діяльності.

Ухвалою суду на вилучену техніку судом накладено арешт, яку направлено для проведення відповідних досліджень.

Наразі здійснюються інші процесуальні дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності усіх осіб, причетних до вчинення злочину.

Хід слідства перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Довідково: зайняття гральним бізнесом є особливо тяжким злочином, за який згідно із санкцією ч. 1 ст. 203-2 КК України передбачено покарання у виді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тис грн 680 тис грн).



Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1528