Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2016

Водію, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинула жінка, обрано запобіжний захід – тримання під вартою

   

Учора, 9 грудня, ухвалою Новозаводського районного суду м. Чернігова водію, який спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Як встановлено, 08.12.2016 місцевий житель, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, неправильно оцінив дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого на нерегульованому пішохідному переході в районі будинку № 110-а по пр. Перемоги у м. Чернігові здійснив наїзд на жінку.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події.

Водію 09.12.2016 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює СУ ГУ НП в області, процесуальне керівництво – прокуратура області.

Тривають слідчі дії.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.



Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1722