Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2017

Відбулася зустріч керівництва прокуратури Чернігівської області з представниками Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні

   

Прокуратура Чернігівської області бере активну участь у міжнародному співробітництві, в тому числі й в заходах міжнародних організацій.

Так, 11.10.2017, відбулася зустріч керівництва прокуратури області з представниками Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні.

КМЄС в Україні консультує та надає підтримку відповідним державним та правоохоронним органам у концептуальному плануванні та послідовній реалізації їх комплексних зусиль щодо реформування правоохоронних органів.

Під час заходу учасниками обговорено практичні аспекти застосування кримінального процесуального законодавства.

Зокрема, прокурори розповіли про роль органів прокуратури в застосуванні КПК України, висвітлили проблемні питання на цьому напрямі та проінформували про співпрацю прокуратури з правоохоронними органами регіону.

Вказаний захід пройшов у конструктивному руслі, сторонами засвідчено готовність до подальшої плідної співпраці та заплановано проведення наступних зустрічей для детального вивчення проблемних питань.

Прес-служба  прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1644