Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2024

Незаконний збут етилового спирту – двом жителям Чернігівщини повідомлено про підозру

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям Чернігівської області у незаконному збуті незаконно виготовлених підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє чоловіків організували незаконний збут незаконно виготовленого етилового спирту, не будучи при цьому зареєстрованими як суб’єкти господарської діяльності та не маючи відповідних ліцензій на торгівлю алкогольними напоями.

Маючи на меті отримання доходу від збуту алкоголю, підозрювані реалізовували товар на території міста Чернігова підшуканим заздалегідь клієнтам.

В ході обшуків складських приміщень виявлено та вилучено близько 700 пляшок алкогольної продукції (горілка, коньяк, ігристе вино) та понад 1400 літрів спирту.

Викриття протиправної діяльності здійснювалося слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСР в Чернігівській області ДСР НП.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 91