Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2014

Куди зникли кошти на водогін у Семенівці? За колективним зверненням жителів м. Семенівка до прокурора розпочате кримінальне провадження

   

П’ятого вересня під час особистого прийому громадян у м. Семенівка до прокурора Чернігівської області звернулась ініціативна група місцевих мешканців, обурених діями своєї міської влади.

Вони скаржилися на зникнення невідомо куди коштів, сплачених ними на будівництво до своїх осель водопроводу. За розповіддю заявників, іще в позаминулому році містяни сплатили грошові кошти у підпорядковане міськраді КП «Ревна» за прокладання водогону по вулицях Кайдашівка та Первомайській. У 2013 році Семенівській міськраді виділено кошти для завершення робіт Чернігівською облдержадміністрацією. Однак досі жителі цих вулиць довгоочікуваної води не отримали. За словами громадян, на їх звернення і прохання міськрада належним чином не реагує. Куди поділися виділені кошти, їм теж не відомо.

Для об’єктивної перевірки викладених заявниками фактів та всебічного з’ясування обставин використання  коштів прокуратурою району  розпочато кримінальне провадження.

 

 

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

кількість переглядів: 2512