Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2016

Направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття 63 га землі в зоні особливого режиму використання

  

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури  закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття земельної ділянки в зоні особливого режиму використання  (ч. 2 ст. 197 -1 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий житель за відсутності дозвільних документів з травня 2015 року самовільно захопив  понад 63 га земель оборони – частину ґрунтової злітно-посадкової смуги аеродрому «Прилуки» військової частини, розташованої в м. Прилуки.

Земельну ділянку зловмисник використовував для вирощування сільськогосподарських культур. Внаслідок таких дій державі завдано шкоду в розмірі понад 1 млн грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні, в порядку ст. 291 КПК України, направлено до Прилуцького міськрайонного суду для розгляду по суті.

Санкція ч. 2 ст. 197-1 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 4 років або позбавлення волі на строк до 2 років.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області


 

кількість переглядів: 2853