Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2016

Під головуванням прокурора області Володимира Комашка відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

21 жовтня, під головуванням прокурора області Володимира Комашка за участю керівників обласних правоохоронних відомств, місцевих прокуратур, начальників територіальних відділів та відділень поліції проведено координаційну нараду щодо ефективності взаємодії правоохоронних органів області у сфері протидії злочинності, у тому числі її організованим проявам.

                                                                                      

Get the Flash Player to see this player.



Під час заходу  виступили заступники прокурора області,  які окреслили коло проблемних питань, що потребують першочергового вирішення.

Керівники правоохоронних відомств у співдоповідях надали пояснення щодо піднятих проблемних питань,  інформували про вжиті заходи та шляхи активізації боротьби зі злочинними проявами в регіоні.

На завершення наради прокурор області Володимир Комашко зазначив, що  лише у тісній взаємодії та координації правоохоронних органів можливо досягнути зрушень в подоланні злочинності, що забезпечить ефективний  захист  громадян, інтересів держави та підняти рівень довіри населення до правоохоронців.

                  

                  

За підсумками визначено спільні скоординовані заходи, спрямовані на профілактику злочинів, підвищення ефективності протидії злочинності на території Чернігівської області.

 

кількість переглядів: 1653