Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2023

Жителю Чернігівщини повідомлено про підозру у пропозиції та наданні неправомірної вигоди поліцейському

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 64-річному жителю Корюківського району Чернігівської області у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення в інтересах третьої особи дії з використанням службового становища (ч. 3 ст. 369 КК України).
 
Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік запропонував та надав неправомірну вигоду у розмірі 1000 Євро слідчому одного з районних відділів поліції ГУНП в Чернігівській області, за пом’якшення відповідальності для його сина у рамках кримінального провадження, розпочатого за  ч. 3 ст. 153 КК України (зґвалтування).
 
Підозрюваного затримано правоохоронцями одразу після передачі поліцейському обіцяної суми.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання правопорушнику запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводу Чернігівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 320