Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2019

Прокурор області Андрій Парусов провів перший особистий прийом громадян у м. Чернігів

Сьогодні, 3 грудня, жителі  міста Чернігів та області мали нагоду звернутися до прокурора області Андрія Парусова з питань, що входять до компетенції органів прокуратури, під час його особистого прийому за місцем розташування прокуратури Чернігівської області.
Правом на особисте спілкування скористалося 11 громадян, які звернулися з питань стану слідства у кримінальних провадженнях, а саме, щодо неналежного, на їх думку, здійснення досудового розслідування у кримінальних провадженнях, а також розгляду звернень органами поліції.
Прокурор області під час особистого спілкування запевнив громадян, що всі заяви будуть ретельно вивчені, за результатами їх розгляду прийняті законні та обґрунтовані рішення.
Нагадуємо, що керівництво прокуратури області приділяє особливу увагу особистому прийому громадян як у прокуратурі області, так і за місцем їх проживання.
З графіком виїзних приймалень, а також розкладом прийому громадян у прокуратурі Чернігівської області та іншою інформацією щодо прийому звернень можна ознайомитись у розділі «Приймальня громадян» на офіційному веб-сайті прокуратури області: http://chrg.gp.gov.ua/ua/timetable.html.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1666