Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

Повідомлено про підозру членам організованої групи, які організували у регіоні незаконний гральний бізнеc

 Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області, за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України, слідчим управлінням ГУНП в області викрито організовану групу, яка здійснювала діяльність з організації та проведення азартних ігор в електронному (віртуальному) казино на території декількох населених пунктів регіону.

У ході проведення санкціонованих обшуків ігрових залів, які було законспіровано під господарську діяльність Державної лотереї, а також за місцем проживання фігурантів, правоохоронцями вилучено 90 системних блоків, іншу комп’ютерну техніку, готівку, чорнові записи та мобільні телефони.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Наразі організатору та двом виконавцям повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Слідство триває.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1332