Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2020

Керівництво прокуратури щовівторка здійснюватиме прийом громадян із застосуванням відеоконференц – зв’язку: розпорядження керівника обласної прокуратури Сергія Василини

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та наказу виконувача обов’язків Генерального прокурора від 13.03.2020      № 147 прийом громадян в органах прокуратури області призупинено на період карантину. Допуск до адміністративних будівель органів прокуратури тимчасово обмежено.
Проте, свої звернення громадяни мають право направити на офіційні електронні поштові адреси обласної та місцевих прокуратур або звичайним поштовим зв’язком. Також функціонують телефони «гарячих ліній», номери яких розміщені на офіційному сайті Чернігівської обласної прокуратури https://chrg.gp.gov.ua/ua.
При цьому інформуємо, що за розпорядженням керівника обласної прокуратури Сергія Василини, з метою реалізації права громадян на особистий прийом, керівництвом установи щовівторка з 10 год. 00 хв. до 11 год. 00 хв буде здійснюватися прийом громадян із застосуванням відеоконференц – зв’язку за допомогою програмного забезпечення Zoom.
Телефон для запису громадян на особистий прийом в режимі відеоконференц – зв’язку: (0462) 67-44-46.
З урахуванням нагальних питань, які потребують невідкладного вирішення та відносяться до компетенції прокурорів, графік та години прийому керівництвом обласної прокуратури можуть оперативно корегуватися з метою  забезпечення права громадян на особистий прийом.

 ПРИМІТКА: Керівник обласної прокуратури приймає громадян та представників юридичних осіб за зверненнями, в задоволенні яких відмовлено його першим заступником та заступниками, а також у разі оскарження їх дій чи рішень.

Пресслужба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1258