Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

До Дня Незалежності України прокурорів Чернігівщини відзначено нагородами (ФОТО)

Сьогодні, 20 серпня 2020 року, в Чернігівській обласній прокуратурі під головуванням керівника обласної прокуратури Сергія Василини відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.
Участь у заході взяли заступники керівника обласної прокурора, керівники структурних підрозділів, прокурори відділів, представники  окружних прокуратур.
Сергій Василина тепло привітав колектив з 30-річницею проголошення Незалежності України та побажав прокурорам професійних досягнень, витримки та наснаги в роботі, міцного здоров’я, миру і злагоди. Також керівник обласної прокуратури вручив відзнаки працівникам прокуратури з нагоди Дня Незалежності України.
Відзначаючи вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, заступника керівника Ніжинської окружної прокуратури Івана Марушка та прокурора відділу представництва інтересів держави у бюджетній сфері управління представництва інтересів держави у суді Чернігівської обласної прокуратури Олександра Ходико нагороджено нагрудним знаком «За сумлінну службу в органах прокуратури».
До державних свят працівників прокуратури Чернігівщини заохочено також керівництвом прокуратури області, Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2079