Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади начальника відділу документального забезпечення прокуратури Чернігівської області 08.06.2018

Прокуратура Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вул. Князя Чорного, 9 м. Чернігів, 14000, оголошує конкурс на заміщення посади начальника відділу документального забезпечення прокуратури Чернігівської області

зп    Назва вакантної посади    Вимоги до кандидата
1    Начальник    Вимоги до рівня професійної компетентності:
Повна вища освіта, не нижче ступеня магістра (спеціаліста).
Досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років, вільне володіння державною мовою;
Необхідні ділові якості:
Аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички управління, навички контролю, лідерські якості, вміння розподіляти роботу, виваженість, здатність концентруватись на деталях, уміння дотримуватись субординації, адаптивність, вміння вести перемовини, навички наставництва, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору, навички розв’язання проблем, уміння працювати в команді.
Необхідні особистісні якості:
Ініціативність, надійність, порядність, чесність, дисциплінованість, тактовність, готовність допомогти, емоційна стабільність, комунікабельність, повага до інших, відповідальність, рішучість, неупередженість.
Технічні вміння:
Достатній рівень користування персональним комп’ютером, уміння працювати з програмним комплексом «Єдина система статистики та аналізу роботи органів прокуратури України» (ЄССА).
Професійні знання:
Знання законодавства:
Конституції України; Закону України «Про державну службу»; Закону України «Про запобігання корупції».
Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ):
1)Інструкції з діловодства в органах прокуратури України, затверджена наказом виконувача обов’язків Генерального прокурора України від 24.02.2016 № 103;
2) Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію в органах прокуратури України, затверджена наказом Генеральної прокуратури України від 13.12.2017 № 349;
3) Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затверджена постановою КМУ від 19.10.2016 № 736;
4) Переліку документів, що створюються під час діяльності органів прокуратури України, із зазначенням строків зберігання документів, затвердженим наказом Генерального прокурора України від 23.12.2013 № 116;
5) Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій із зазначенням строків зберігання документів, затверджений наказом Міністерства юстиції України від 12.04.2012 № 578/5;
6) Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5.

Для участі у конкурсі подаються документи:
1. Копія паспорта громадянина України.
2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі.
3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
7.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік (підтвердження щодо подання декларації з Єдиного державного реєстру декларацій та роздруковану електронну з урахуванням вимог статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”).
Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.
Державні службовці державного органу, в якому проводиться конкурс, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.
До посадових обов’язків входить:
    1.Забезпечення належної організації роботи відділу.
    2.Координація діяльності спеціалістів відділу та архіваріуса в межах повноважень.
    3.Організація та спрямування роботи спеціалістів відділу та архіваріуса з урахуванням планів роботи Генеральної прокуратури України та регіональної прокуратури, рішень нарад, інших організаційних документів.
    4.У межах компетенції розгляд, підписання, затвердження, візування службової документації.
    5.Забезпечення підготовки проектів організаційних документів з питань документального забезпечення.
    6.Внесення пропозицій щодо призначення, переміщення, звільнення з посад спеціалістів відділу та архіваріуса, заохочення чи накладення на них дисциплінарних стягнень, присвоєння рангів, змін в оплаті їх праці.
    7.Вжиття заходів щодо забезпечення спеціалістів відділу та архіваріуса належними умовами праці, необхідними матеріально-технічними засобами.
    8.Забезпечення роботи з підвищення професійної кваліфікації спеціалістів відділу та архіваріуса, дотримання ними трудової та виконавської дисципліни.
    9.Провення нарад у відділі з питань, віднесених до його компетенції.
       10.Опрацювання документів з обмеженим доступом.
       11.Здійснення контролю за станом організації реєстрації вхідних та вихідних документів.
       12.Забезпечення контролю за виконанням наказів, завдань, доручень керівництва регіональної прокуратури, планових заходів, рішень нарад та інших
організаційних документів.
       13.Ведення книги обліку штампів і печаток, що використовуються у відділі.
      14.Підготовка пропозицій до плану роботи прокуратури області.
      15.Забезпечення проведення аналітичної, методичної роботи, заходів щодо підвищення професійної кваліфікації спеціалістів та архіваріуса.
      16.Розгляд документів з питань, віднесених до його компетенції.
      17.За дорученням керівництва здійснення перевірок стану організації ведення діловодства в структурних підрозділах регіональної прокуратури та місцевих прокуратурах, надання практичної допомоги з цих питань.
       18.В межах повноважень забезпечення підготовки навчально-методичних заходів, проведення стажування працівників місцевих прокуратур.
      19.У межах компетенції участь у роботі із запровадження технологій з обробки інформації при веденні діловодства, вирішенні практичних питань щодо функціонування діючих автоматизованих систем електронного документообігу.
        20.Особисто та за допомогою підлеглих здійснення прийому-реєстрації всієї вхідної кореспонденції та її своєчасної передачі за призначенням для подальшого розгляду і вирішення.
        21.Перевірка по електронній картотеці наявності попереднього листування за зверненнями.
       22.Складання загального звіту документообігу та узагальнення його результатів.
      23.Оформлення номенклатурних справ відділу.
       24.Складання зведеної номенклатури справ прокуратури, підготовка зразків книг обліку, карток для виготовлення типографським способом.
      25.Засвідчення копій документів та витягів з них.
26.Виконання інших службових доручень керівництва регіональної прокуратури.
Умови оплати праці:
Посадовий оклад - 7500 грн; .; надбавка за ранг державного службовця; надбавка за вислугу років; надбавка за інтенсивність праці у розмірі до 100% від премії (у разі встановлення).
Інформація щодо строковості чи безстроковості призначення на посаду: переможець конкурсу буде призначений на посаду безстроково.
Дата та місце проведення конкурсу: конкурс буде проведено за адресою:      м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9 (прокуратура Чернігівської області) 03.07.2018. Строк подачі документів: протягом 17 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.
Додаткова інформація з питань проведення конкурсу надається під час особистого прийому у відділі роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області або в телефонному режимі (тел.77-49-29) щоденно з 9 до 18 години начальником відділу роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області Кириєнком Ярославом Володимировичем, електронна адреса для листування: [email protected]

Відділ кадрів прокуратури Чернігівської област
і
кількість переглядів: 1640