Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи відділу роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області

13.06.2018

Прокуратура Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вул. Князя Чорного, 9 м. Чернігів, 14000, оголошує конкурс на заміщення посади головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи відділу роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області

зп    Назва вакантної посади    Вимоги до кандидата
1    Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи відділу роботи з кадрами    Вимоги до рівня професійної компетентності:
Повна вища освіта, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.
Необхідні ділові якості:
Аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички контролю, вміння розподіляти роботу, вміння активно слухати, виваженість, здатність концентруватись на деталях, уміння дотримуватись субординації, стійкість, вміння уступати, адаптивність, вміння вести перемовини, навички наставництва, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору.
Необхідні особистісні якості:
Ініціативність, надійність, порядність, чесність, дисциплінованість, тактовність, емоційна стабільність комунікабельність, повага до інших, відповідальність, рішучість, автономність, неупередженість.
Технічні вміння:
Достатній рівень користування персональним комп’ютером.
Професійні знання:
Знання законодавства:
Конституції України; Закону України «Про державну службу»; Закону України «Про запобігання корупції».
Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ):
Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Порядку організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 921.

Для участі у конкурсі подаються документи:
1. Копія паспорта громадянина України.
2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі.
3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
7.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік (підтвердження щодо подання декларації з Єдиного державного реєстру декларацій та роздруковану електронну з урахуванням вимог статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”).
Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.
Державні службовці державного органу, в якому проводиться конкурс, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.
До посадових обов’язків входить:
    1.Забезпечує організацію заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, контроль за їх здійсненням в органах прокуратури області.
2.Забезпечує організацію виконання органами прокуратури області законів, інших нормативно-правових актів з питань мобілізаційної підготовки
та мобілізації.
3.Забезпечує планування, розробку і проведення заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, у тому числі з переведення органів прокуратури області на роботу в умовах особливого періоду, здійснює контроль за їх виконанням.
4.Здійснює розробку і ведення оперативно-мобілізаційних документів прокуратури області.
5.Бере участь у роботі з визначення потреб (обсягу) у фінансуванні заходів з мобілізаційної підготовки.
6.Надає методичну допомогу керівникам органів прокуратури області з організації заходів мобілізаційної підготовки, приймає участь у навчанні працівників прокуратури з цих питань.
7.Веде роботу з персонального військового обліку призовників і військовозобов’язаних працівників регіональної та місцевих прокуратур.
8.Організовує та забезпечує бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, формує відповідну звітність.
9.Контролює здійснення заходів з мобілізаційної підготовки в органах прокуратури області з метою забезпечення їх сталого функціонування в умовах особливого періоду.
10.Організовує роботу з документами відповідно до чинного законодавства.
11.Забезпечує накопичення, аналіз та узагальнення інформації про військовий облік та стан мобілізаційної підготовки органах прокуратури області, вносить пропозиції щодо усунення наявних недоліків та удосконалення діяльності з цих питань.
12.Забезпечує подання до Генеральної прокуратури України інформації, даних та звітів, необхідних для оцінювання стану мобілізаційної підготовки, планування і здійснення мобілізаційних заходів.
13.Забезпечує додержання режиму секретності під час здійснення заходів з мобілізаційної підготовки.
Умови оплати праці:
Посадовий оклад - 4800 грн; надбавка за ранг державного службовця; надбавка за вислугу років; надбавка за інтенсивність праці у розмірі до 100% від премії (у разі встановлення).
Інформація щодо строковості чи безстроковості призначення на посаду: переможець конкурсу буде призначений на посаду безстроково.
Дата та місце проведення конкурсу: конкурс буде проведено за адресою:      м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9 (прокуратура Чернігівської області) 04.07.2018. Строк подачі документів: протягом 15 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.
Додаткова інформація з питань проведення конкурсу надається під час особистого прийому у відділі роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області або в телефонному режимі (тел.77-49-29) щоденно з 9 до 18 години начальником відділу роботи з кадрами прокуратури Чернігівської області Кириєнком Ярославом Володимировичем, електронна адреса для листування: [email protected]

Відділ кадрів прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1088