Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади головного спеціаліста відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Чернігівської обласної прокуратури

Чернігівська обласна прокуратура Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вул. Князя Чорного, 9, м. Чернігів, оголошує конкурс на зайняття посади головного спеціаліста відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Чернігівської обласної прокуратури

Вимоги до кандидата:

Головний спеціаліст відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Чернігівської обласної прокуратури

Вимоги до рівня професійної компетентності:

Вища за освітнім ступенем не нижче молодший бакалавр або бакалавр.

Володіння державною мовою:

вільне володіння державною мовою.

Досягнення результатів:

здатність до чіткого бачення результату діяльності; вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності; вміння запобігати та ефективно долати перешкоди.

Відповідальність:

усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов`язків з дотриманням строків та встановлених процедур; усвідомлення рівня відповідальності під час підготовки і прийняття рішень, готовність нести відповідальність за можливі наслідки реалізації таких рішень; здатність брати на себе зобов`язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.

Цифрова грамотність:

вміння використовувати комп’ютерні пристрої, базове офісне (Word, Exel) та спеціалізоване програмне забезпечення для ефективного виконання своїх посадових обов’язків; вміння використовувати сервіси інтернету для ефективного пошуку потрібної інформації, вміння перевіряти надійність джерел і достовірність даних та інформації у цифровому середовищі; здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати, впорядковувати їх; здатність уникати небезпек у цифровому середовищі, захищати особисті та конфіденційні дані; вміння використовувати електронні реєстри, системи електронного документообігу; вміти користуватись кваліфікованим електронним підписом (КЕП); здатність використовувати відкриті цифрові ресурси для власного професійного розвитку.

Аналітичні здібності:

здатність до логічного мислення, узагальнення, конкретизації, розкладання складних питань на складові, виділяти головне із другорядного, виявляти закономірності; вміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки; вміння аналізувати інформацію та робити висновки, критично оцінювати ситуацію, прогнозувати та робити власні умовиводи.

Якісне виконання поставлених завдань:

чітке і точне формулювання мети, цілей і завдань службової діяльності; комплексний підхід до виконання завдань, виявлення ризиків; розуміння змісту завдання і його кінцевих результатів, самостійне визначення можливих шляхів досягнення.

Багатозадачність:

здатність концентрувати (не втрачати) увагу при виконанні завдання; уміння розкладати завдання на процеси, спрощувати їх; здатність швидко змінювати напрям роботи (діяльності);

уміння управляти результатом і бачити прогресс.

Професійні знання:

Знання законодавства:

Конституція України;

Закон України «Про державну службу»; 

Закон України «Про запобігання корупції» та іншого законодавства

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції:

Закон України «Про прокуратуру»;

Закон України «Про доступ до публічної інформації»;

Закон України «Про звернення громадян»;

Інструкція про  порядок забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури України, затверджена наказом Генерального прокурора від 06.08.2020 № 363;

Інструкція про порядок розгляду звернень і запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України, затверджена наказом Генерального прокурора   від  06.08.2020 № 363.

Для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби (https://career.gov.ua) подаються документи:

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (далі - Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3) заява, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону.

Подача додатків до заяви не є обов’язковою.

Додаткові (необов’язкові) документи:

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

До посадових обовязків входить:

1.                  Отримання вхідної та внутрішньої кореспонденції; звернень (у тому числі електронні) і телеграми громадян, звернень підприємств, організацій, звернень про вчинені кримінальні правопорушення; документів, що належать до листування за зверненнями; запитів у порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації»; матеріалів перевірок; інших документів, зареєстрованих в інформаційній системі «Система електронного документообігу органів прокуратури України»  з подальшим формуванням паперових книг обліку, передбачених номенклатурою справ відділу.

2.                  Забезпечення своєчасної реєстрації вихідної та внутрішньої кореспонденції відділу, перевірка правильності та повноти заповнення реєстраційно-моніторингової картки (коректне зазначення адресата, посилання на попередні документи, наявність додатків, підписів, віз, здійснення зв’язку документів), повернення документів виконавцям, оформлених з порушенням вимог  Тимчасової інструкції з діловодства в органах прокуратури України, затвердженої наказом Генеральної прокуратури України від 12.02.2019 № 27, Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, в органах прокуратури України, затвердженої наказом Генеральної прокуратури України від 13.12.2017 № 349, організаційно-розпорядчих документів Офісу Генерального прокурора, обласної прокуратури.

3.                  Внесення необхідних даних до «Системи електронного документообігу органів прокуратури України» та скерування їх до відділу документального забезпечення.

4.                  Опрацювання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, що містять конфіденційну інформацію, яка є власністю держави або спрямована на забезпечення потреб та національних інтересів суспільства, тобто є службовою інформацією.

5.                  Внесення до інформаційної системи «Система електронного документообігу органів прокуратури України» необхідних даних щодо документів, які перебувають на розгляді у відділі.

6.                  Своєчасна передача документів керівникам структурних підрозділів та прокурорським працівникам, заведення та формування за їх вказівкою наглядових проваджень, номенклатурних справ.

7.                  Стеження за строками виконання контрольних документів, завчасне інформування керівників структурних підрозділів та начальника відділу про затримку їх виконання.

8.                  Ведення, облік вхідних, вихідних та внутрішніх документів, щомісяця підготовка зведення про документообіг.

9.                  Передача та прийняття повідомлення факсимільним зв’язком, своєчасна передача для реєстрації до відділу документального забезпечення.

10.              Спільно з начальником відділу складання номенклатури справ відділу.

11.              Підготовка для передачі до відомчого архіву документів відділу для подальшого зберігання, складання описів справ відділу.

12.              Участь у висвітленні результатів роботи органів прокуратури шляхом підготовки пресрелізів, інших інформаційних матеріалів для розміщення на офіційному вебсайті обласної прокуратури та в засобах масової інформації.

13.              Забезпечення збереженості службових документів, не розголошення таємниці, інформації про громадян, що стала відома під час виконання обов’язків, а також іншої інформації, яка згідно із законодавством не підлягає розголошенню.

14.              Забезпечення своєчасного, достовірного, точного та повного оприлюднення на офіційному вебсайті обласної прокуратури та Єдиному державному вебпорталі відкритих даних інформації, що відноситься до компетенції відділу.

15.              Здійснення загального контролю за оприлюдненням інформації, в тому числі у формі відкритих даних.

16.              Проведення аналітичної роботи та участь у розробці проєктів документів методичного характеру з питань, які належать до компетенції відділу.

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 5500 грн., надбавки та доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами)

Дата і час початку проведення тестування кандидатів:

Тестування 14 травня 2021 року о 10 год. 00 хв.

Місце або спосіб проведення тестування:

Чернігівська обласна прокуратура, м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9 (проведення тестування за фізичної присутності кандидата)

Місце або спосіб проведення співбесіди (із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно:

Чернігівська обласна прокуратура

м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9

(проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:

Митрофанова Світлана Василівна

(0462) 77-49-51

ch.obl.pror.11@gmail.com

кількість переглядів: 420