Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади головного спеціаліста режимно-секретної частини Чернігівської обласної прокуратури

Чернігівська обласна прокуратура Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вул. Князя Чорного, 9, м. Чернігів, оголошує конкурс на зайняття посади головного спеціаліста режимно-секретної частини Чернігівської обласної прокуратури

Вимоги до кандидата:

Головний спеціаліст режимно-секретної частини Чернігівської обласної прокуратури

Вимоги до рівня професійної компетентності:

Вища за освітнім ступенем не нижче молодший бакалавр або бакалавр.

Володіння державною мовою:

вільне володіння державною мовою

Відповідальність:

усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов`язків з дотриманням строків та встановлених процедур; усвідомлення рівня відповідальності під час підготовки і прийняття рішень, готовність нести відповідальність за можливі наслідки реалізації таких рішень; здатність брати на себе зобов`язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.

Досягнення результатів:

здатність до чіткого бачення результату діяльності; вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності; вміння запобігати та ефективно долати перешкоди.

Цифрова грамотність:

вміння використовувати комп’ютерні пристрої, базове офісне (Word, Exel) та спеціалізоване програмне забезпечення для ефективного виконання своїх посадових обов’язків; вміння використовувати сервіси інтернету для ефективного пошуку потрібної інформації, вміння перевіряти надійність джерел і достовірність даних та інформації у цифровому середовищі; здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати, впорядковувати їх; здатність уникати небезпек у цифровому середовищі, захищати особисті та конфіденційні дані; вміння використовувати електронні реєстри, системи електронного документообігу; вміти користуватись кваліфікованим електронним підписом (КЕП); здатність використовувати відкриті цифрові ресурси для власного професійного розвитку.

Аналітичні здібності:

здатність до логічного мислення, узагальнення, конкретизації, розкладання складних питань на складові, виділяти головне із другорядного, виявляти закономірності; вміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки; вміння аналізувати інформацію та робити висновки, критично оцінювати ситуацію, прогнозувати та робити власні умовиводи.

Якісне виконання поставлених завдань:

чітке і точне формулювання мети, цілей і завдань службової діяльності; комплексний підхід до виконання завдань, виявлення ризиків; розуміння змісту завдання і його кінцевих результатів, самостійне визначення можливих шляхів досягнення.

Багатозадачність:

здатність концентрувати (не втрачати) увагу при виконанні завдання; уміння розкладати завдання на процеси, спрощувати їх; здатність швидко змінювати напрям роботи (діяльності);

уміння управляти результатом і бачити прогресс.

Професійні знання:

Знання законодавства:

Конституція України;

Закон України «Про державну службу»; 

Закон України «Про запобігання корупції» та іншого законодавства

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції:

Закон України «Про прокуратуру»;

Закон України «Про державну таємницю»;

Звід відомостей, що становлять державну таємницю, затверджений наказом Центрального управління СБУ від 23.12.2020 № 383;

Тимчасова інструкція з діловодства в органах прокуратури України, затверджена наказом Генеральної прокуратури України від 12.02.2019 № 27.

Для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби (https://career.gov.ua) подаються документи:

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (далі - Порядок); -2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

-прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

-реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

-підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

-підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

-відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3) заява, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону.

Подача додатків до заяви не є обов’язковою.

Додаткові (необов’язкові) документи:

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

До посадових обовязків входить:

1. Виконання в установленому порядку роботи, пов’язаної з веденням секретного діловодства:

- приймання та реєстрація секретної кореспонденції, що надходить до обласної прокуратури;

- ведення обліку секретних документів та інших матеріальних носіїв секретної інформації;

- приймання, оформлення та відправлення вихідної кореспонденції;

- формування в установленому порядку виконаних документів у номенклатурні справи.

2. Контроль дотримання установленого в обласній прокуратурі порядку доступу працівників до відомостей, що становлять державну таємницю.

3. Забезпечення проведення заходів щодо недопущення необґрунтованого допуску та доступу осіб до секретної інформації.

4. Проведення інструктажів та здійснення попереджувально-профілактичних заходів щодо осіб, допущених до роботи з матеріальними носіями секретної інформації.

5. Участь у проведенні перевірок наявності секретних документів та інших матеріальних носіїв секретної інформації в режимно-секретній частині.

6. Участь у знищенні матеріальних носіїв секретної інформації та у роботі щодо перегляду та приведення грифів секретності матеріальних носіїв секретної інформації у відповідність із Зводом відомостей, що становлять державну таємницю.

7. Здійснення заходів щодо запобігання витоку секретної інформації

8. Здійснення контролю за додержанням вимог законодавства щодо забезпечення режиму секретності та секретного діловодства усіма виконавцями секретних робіт та документів.

9. Забезпечення контроль за дотриманням пропускного та внутрішньооб’єктового режиму, охорони режимних приміщень, сховищ матеріальних носіїв секретної інформації.

10. Участь у перевірках додержання режиму секретності на робочих місцях працівниками, які мають допуск та доступ до державної таємниці.

11. Участь у прийманні заліків у працівників обласної прокуратури, які мають допуск та доступ до державної таємниці, щодо знання нормативно-правових актів з питань забезпечення охорони державної таємниці.

12. Забезпечення контролю за своєчасністю і правильністю засекречування, зміною грифа секретності або розсекречування матеріальних носіїв секретної інформації.

13. Підготовка необхідних статистичних даних про роботу режимно-секретної частини.

14. Здійснення виїзду до окружних прокуратур для надання практичної допомоги з організації ведення секретного діловодства та забезпечення режиму секретності.

15. Підготовка документів для оформлення допуску до державної таємниці працівникам обласної прокуратури.

16. Виконання завдань та доручень начальника режимно-секретної частини та внесення пропозицій щодо удосконалення роботи.

17. Здійснення інших функцій відповідно до законодавства у сфері охорони державної таємниці.

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 5500 грн., надбавки та доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами)

Дата і час початку проведення тестування кандидатів:

Тестування 13 травня 2021 року о 10 год. 00 хв.

Місце або спосіб проведення тестування:

Чернігівська обласна прокуратура, м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9 (проведення тестування за фізичної присутності кандидата)

Місце або спосіб проведення співбесіди (із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно:

Чернігівська обласна прокуратура

м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9

(проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:

Митрофанова Світлана Василівна

(0462) 77-49-51

ch.obl.pror.11@gmail.com

 

кількість переглядів: 461