Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Статистична інформація

 

03.10.2016

Стан розгляду запитів на інформацію органами прокуратури Чернігівської області за 9 місяців 2016 року

З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності прокуратури відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» прокурорами Чернігівщини в I півріччі 2016 року розглянуто 102 запити. Всього до органів прокуратури області надійшло 123 запити на інформацію.
За результатами розгляду надано інформацію на 77 запитів. Відмовлено у задоволенні 8 запитів, а на 17 – надано роз’яснення. Направлено іншим розпорядникам – 22, у тому числі прокурорам – 14.
Найбільше запитів розглянуто з питань досудового розслідування та з інших – 33 та 36 відповідно. З кадрових питань розглянуто 20 запитів, з організаційно-розпорядчої діяльності – 8, щодо представництва інтересів громадян та держави – 3, а також підтримання державного обвинувачення – 2.
Усі інформаційні запити вирішено протягом встановленого законодавством строку.
Переважна їх більшість надійшла поштою – 111, у тому числі  електронною – 31. На особистому прийомі прийнято 11 запитів, а також 1 запит подано факсом
Правом на доступ до публічної інформації скористалися 77 громадян, 16 запитів подано засобами масової інформації, 24 – громадськими організаціями та 6 – іншими юридичними особами.
 



Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів
прокуратури області

кількість переглядів: 648