Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
22.09.2015

Другий етап тестування прокурорів

До уваги учасників тестування з Чернігівської області:
Повідомляємо, що тестування на загальні здібності проводитиметься в Національній академії прокуратури України (вул. Мельникова, 81б,  м. Київ) у період часу з 26.09.2015 по 28.09.2014.
Графік тестування для співробітників прокуратури Чернігівської області
Місце проведення тестування
Дата проведення тестування
Час проведення тестування
1
Національна академія прокуратури України
26 вересня 2015 року
12 год. 00 хв.
2
27 вересня 2015 року
10 год. 00 хв.
 
Загальна інформація про тестування на загальні здібності
Тестування на загальні здібності відноситься до категорії динамічних (або адаптивних) тестів. Це означає, що вони змінюються відповідно до  рівня отриманих від кандидата відповідей: коли кандидат надає вірну відповідь –система пропонує йому більш складне наступне питання, якщо ж  кандидат  відповідає невірно (або не встигає надати відповідь упродовж виділеного проміжку часу) – більш легке. Таким чином, тест «підлаштовується» під здібності кандидата. Динамічні тести дозволяють визначити рівень здібностей людини швидше, ніж у випадку із традиційними тестами, коли кожен отримує однакові запитання.
У даних тестах також вбудований елемент так званого «випадкового вибору» питань, тому ймовірність того, що дві людини, навіть з однаковим рівнем здібностей, отримають один і той же набір питань, вкрай низька. Кількість питань завжди однакова – 39: 15 питань у вербальному тесті (по 3 питання у кожному з 5 уривків тексту), 12 питань у числовому тесті (по 3 питання по кожній з 4 таблиць) та 12 питань у логічному тесті.
Час на виконання тесту
Максимально відведений час для тестування складає 47 хвилин: 16 хвилин на проходження вербального тесту, 16 хвилин – на числовий тест та 15 хвилин – на логічний тест.
При вирішенні завдань необхідно уважно прочитати кожне питання і варіанти відповідей. Після того, як кандидат визначиться зі своєю відповіддю, він обирає її та переходить до наступного питання. Звертаємо увагу, що існує обмеження за часом для кожного питання.
Всі кандидати повинні мати при собі калькулятор, ручку та чистий аркуш паперу.

кількість переглядів: 1682