Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2017

Прокуратура області повідомила депутату районної ради про підозру у зловживанні службовим становищем, через що місцевий бюджет недоотримав майже 370 тис грн (ВІДЕО)

За процесуального керівництва прокуратури депутату районної ради особисто прокурором області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що завдало тяжких наслідків громадським інтересам).

Досудовим розслідуванням установлено, що у 2015 році депутат районної ради, перебуваючи на посаді міського голови, всупереч визначеної законом процедури одноособово підписав договір про пайову участь забудовника у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста та розрахунок величини пайової участі, в яких безпідставно відображено  занижена кошторисна вартість будівництва – 3, 2 млн грн замість 10, 6 млн грн.

Такі дії службової особи стали підставою для зменшення  розміру пайової участі забудовника та, як наслідок, заподіяння шкоди інтересам місцевого бюджету на суму майже 370 тис грн.

Досудове розслідування триває. Проводяться слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчиненого злочину.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1497