Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2017

Депутату районної ради повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження (ВІДЕО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом  порушення правил  безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідством установлено, що у серпні 2015 року депутат, керуючи автомобілем на нерегульованому перехресті в смт. Куликівка здійснив наїзд на велосипедиста, яких рухався у попутному напрямку, наслідок чого потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Особисто прокурором області депутату повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наразі слідство триває.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1607