Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2017

Завершено розслідування за фактом службової недбалості, що призвело до обвалу будівлі гуртожитку в м. Чернігові, внаслідок якого загинула людина

Під процесуальним керівництвом прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього керівника комунального підприємства міста Чернігова підозрюваного в службовій недбалості, що призвело до руйнування 12 грудня минулого року несучих елементів чотириповерхової житлової будівлі гуртожитку по  вул. Попудренка, внаслідок якого загинула людина.

Відповідно до висновків експертів через службову недбалість інтересам окремих громадян та територіальній громаді міста заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму понад 27 млн грн.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (неналежне виконання особою своїх службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки).

Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

З метою відшкодування збитків, спричинених кримінальним правопорушенням, прокурором у кримінальному провадженні в інтересах держави заявлено позов.
 

Прес-служба прокуратури Чернігівської області
 
Джерело:
 
 
 
 


кількість переглядів: 1991