Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2016

Прокуратурою області контролюється хід досудового розслідування за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України

  

     За процесуального керівництва прокуратури області, правоохоронними органами  в ніч з 6 на 7 серпня 2016 року на території міста Києва та Закарпатської області одночасно затримано групу осіб, очолювану іноземцем, постійно проживаючим у м. Чернігові, яка займалася незаконним переправленням громадян країн Південно-Східної Азії до Європейського Союзу через державний кордон України з Угорщиною.

     Варто зазначити, що документування злочинної діяльності вказаної групи, куди входили громадянин республіки Шрі-Ланка та двоє громадян України, тривало з середини липня 2016 року. Вказані особи, здійснюючи свою злочинну діяльність, пообіцяли трьом громадянам Республіки Індія переправити їх через державний кордон України за грошову винагороду в сумі 100 тисяч гривень.

    За даним фактом триває досудове розслідування, розпочате за частиною 3 статті 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою області.

    На сьогодні трьом особам вже повідомлено про підозру, готуються клопотання до суду про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури
Чернігівської області

кількість переглядів: 2394