Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

Завершено розслідування кримінального провадження стосовно двох жителів Чернігівщини, підозрюваних у вбивстві подружжя із Києва

   

Під процесуальним керівництвом прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох жителів Чернігівщини за фактом умисного вбивства подружжя із Києва вчиненого з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб.

Досудовим розслідуванням установлено, що у червні поточного року чоловік та жінка, перебуваючи за місцем свого проживання у с. Шаповалівка Борзнянського району, діючи з корисливих мотивів, під приводом надання окультних послуг скоїли вбивство двох осіб.

У подальшому, реалізуючи злочинний умисел, обвинувачені прибули до міста Києва, де шляхом проникнення до житла потерпілих заволоділи їх майном та грошима.

Органом досудового розслідування дії обвинуваченого кваліфіковано як  умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб (п. п. 1, 6, 12, ч. 2 ст. 115 КК України) та напад (розбій) з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством та  проникненням  у житло (ч. 4 ст. 187 КК України), обвинуваченої – пособництво в умисному вбивстві двох осіб з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 5  ст. 27, п. п. 1, 6, 12, ч. 2 ст. 115 КК України) та розбої (ч. 4  ст. 187 КК України).

Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1873