Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2017

Прокурором у апеляційному суді доведено вину двох осіб у вчиненні злочинів проти власності – засуджено до 8 років позбавлення волі

  

Апеляційний суд Київської області залишив без задоволення скарги обвинувачених про пом’якшення покарання за вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова, яким у вересні поточного року мешканку м. Чернігова засуджено за 27 епізодів крадіжок майна громадян (ч. ч. 1, 2 ст. 185 КК України), 2 пограбування (ч. 2 ст. 186 КК України), та 4 розбійні напади (ч. 2 ст. 187 КК України), вчинені за попередньою змовою з її співмешканцем.

Вироком суду обвинувачену засуджено до 8 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна, іншу особу – до покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років 6 місяців, з конфіскацією майна.

Прокурор у судовому засіданні довів, що суд першої інстанції при ухваленні вироку врахував обставини вчинення такої кількості епізодів злочинів, що відносяться до категорії тяжких, невідшкодування заподіяних потерпілим збитків, а також те, що обвинувачені вже мали кримінальний досвід у скоєнні розбійних нападів на території м. Києва, проте на шлях виправлення не стали.

Суд апеляційної інстанції підтвердив обґрунтованість та справедливість призначеного покарання, у зв’язку з чим апеляційні скарги залишив без задоволення, а вирок без змін.

Рішення суду набрало законної сили.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1508