Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2018

Правоохоронцями Чернігівщини викрито працівника поліції, який організував незаконний збут вогнепальної зброї

   

Прокуратурою Чернігівської області спільно з співробітниками Управління СБУ в Чернігівській області 01.02.2018 викрито працівника поліції, який на території міста організував незаконний збут вогнепальної зброї та боєприпасів до неї.

Під час затримання та проведення обшуку за місцем мешкання особи вилучено 2 пістолета системи Макарова, 2 пістолета системи Марголіна,  1 пістолет «ТТ», а також патрони до вогнепальної зброї у кількості 164 шт.

Також обшуки проведено за місцем мешкання ще трьох встановлених слідством осіб, причетних до незаконного збуту вогнепальної зброї, за результатами яких було виявлено та вилучено більше сотні різних частин вогнепальної нарізної зброї, арсенал холодної зброї, а також більше десятка мисливської зброї та бойових припасів до неї без відповідних дозвільних документів.

За даним фактом під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим відділом Управління СБУ в Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Наразі, всю вилучену зброю направлено до експертної установи для проведення призначеної судово-балістичної експертизи. Проводяться інші слідчі та процесуальні дії для фіксації кримінального правопорушення та збирання доказів.


                                                                               
Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 2427