Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2018

Вироком суду засуджено листоношу за привласнення чужого майна

  

Носівським районним судом визнано винним листоношу 2 класу відділення поштового зв’язку центру обслуговування споживачів ЧДУДППЗ «Укрпошта» за привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене повторно (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 191 КК України).

Незважаючи на фактичне невизнання в суді обвинуваченою вини, прокурор надав беззаперечні докази того, що протягом 2015-2016 років листоноша, яка обслуговувала жителів сільських населених пунктів Носівського району, маючи умисел на привласнення чужого майна, прийняла від 15 громадян майже 7 тис. грн. для перерахування на рахунки спеціалізованого підприємства плати за спожитий природний газ.

У подальшому, з метою особистого збагачення, вказані кошти листоношею за призначенням використано не було, натомість привласнено.

Вироком суду обвинуваченій призначено покарання із встановленням іспитового строку у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих, адміністративно-господарських функцій та матеріальною відповідальністю.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1853