Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2018

Завершено розслідування стосовно директора комунального підприємства «Діловий центр» Чернігівської обласної ради, обвинуваченого у одержанні неправомірної вигоди

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області  завершено досудове розслідування стосовно директора комунального підприємства «Діловий центр» Чернігівської обласної ради, обвинуваченого у одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Слідством установлено, що посадовець одержав від фізичної особи 6500 грн. неправомірної вигоди за сприяння у незаконному підписанні довідки про вартість виконаних будівельних робіт із капітального ремонту електроосвітлення в будівлі, яка знаходиться на балансі підприємства, до якої включено завищені обсяги використаних матеріальних ресурсів.

Правоохоронцями зловмисника викрито у січні поточного року безпосередньо після отримання хабара.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: відповідальність за ч. 1 ст. 368 КК України настає за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1820