Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2018

Викрито черговий факт транспортування спирту, призначеного для незаконного виготовлення алкогольних напоїв

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому 07.06.2018 за фактом незаконного транспортування з метою збуту підакцизних товарів  (ч. 1 ст. 204 КК України).

Встановлено, що 07.06.2018 на автомобільній трасі Кіпті-Глухів в районі с. Вертіївка Ніжинського району мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» здійснювалося незаконне транспортування необлікованого спирту.

На підставі ухвали Новозаводського районного суду м. Чернігова, проведено обшук вказаного автомобіля, за результатами якого вилучено 3200 літрів спирту етилового, який знаходився у 14 пластикових бочках. Орієнтовна вартість вилученого майна складає 800 тис. грн.

На даний час у кримінальному провадженні призначено експертизи, допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення, а також інших осіб, причетних до злочину.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1638