Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2018

Прокурором доведено вину директора комунального підприємства однієї з сільських рад Ніжинського району у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією

  

    Послідовно та принципово відстоюючи свою правову позицію, прокуратурою у суді доведено винуватість директора комунального підприємства однієї з сільських рад Ніжинського району у вчиненні правопорушень, пов’язаних із корупцією.

Установлено, що посадовець, не вжив заходів щодо недопущення реального конфлікту інтересів та не повідомив Національне агенство з питань запобігання корупції чи інший визначений законом орган про наявність у нього реального конфлікту інтересів під час укладання 7 договорів підряду з власною дружиною.

Таким чином, у особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, виник реальний конфлікт інтересів, що вплинуло на об’єктивність та неупередженість прийнятих рішень (ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

Судом на посадову особу накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 грн.).
   

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 2099