Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2018

Під процесуальним керівництвом прокуратури області розслідується кримінальне провадження за фактом надання службовим особам слідчого відділу Чернігівського відділу поліції неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. грн.

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням ГУ НП в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому 07.08.2018 за фактом надання службовим особам слідчого відділу Чернігівського відділу поліції  неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. грн. (ч. 3 ст. 369 КК України).

Установлено, що 08.08.2018 житель Одеської області прибув до слідчого відділу Чернігівського ВП ГУНП в області з метою надання слідчому та керівнику слідчого відділу неправомірної вигоди за прийняття ними рішень про закриття кримінального провадження, у якому є підозрюваним, та припинення його розшуку.

Перебуваючи у приміщенні поліції, правопорушник висловив пропозицію надати неправомірну вигоду у розмірі 10 тис. грн. за прийняття вищезазначених рішень, після чого дістав зі свого рюкзаку кошти та поклав їх на робочий стіл службової особи.

Предмет неправомірної вигоди працівниками поліції вилучено у ході обшуку.

Того ж дня правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час у кримінальному провадженні допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.




Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1933