Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

Винного у дорожньо-транспортній пригоді, в результаті якої загинула неповнолітня, затримано

  

Вчора, 22.08.2018 о «23» годині «17» хвилин до чергової частини Ріпкинського відділення поліції надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду неподалік с. Ямище, в результаті якої загинула 17-річна дівчина.

Подія сталася на автошляху у напрямку руху до с. Сиберіж за участі сільськогосподарської техніки, що належить одному з аграрних підприємств району. Водій з місця пригоди зник, залишивши потерпілу без допомоги.

Відомості за вказаними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 3 ст. 135 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху та завідоме залишення без допомоги особи, що спричинило її смерть.

Досудове розслідування проводиться слідчими слідчого відділення Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

За кваліфікованого процесуального керівництва Чернігівської місцевої прокуратури встановлено та в порядку ст. 208 КПК України затримано особу, яка підозрюється у вчиненні злочинів.

На даний час у провадженні проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення кримінальних правопорушень та обрання стосовно винної особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стан розслідування кримінальних проваджень перебуває на контролі прокуратури області.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 2288