Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2018

Під процесуальним керівництвом прокуратури викрито міжрегіональний канал збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення алкогольних напоїв

  

СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ст. 204 КК України).

Встановлено, що група осіб налагодила збут тютюнових виробів іноземного та вітчизняного виробництва, які марковані підробленими марками акцизного податку на території Чернігівської, Житомирської та інших областей.

Покупців вказаної продукції знаходили через оголошення, розміщені на інтернет-сайтах, а доставку тютюнових виробів здійснювали через служби «Ін тайм» та «Нова Пошта».

На підставі ухвал суду, під керівництвом прокуратури, слідчими за участі працівників оперативного управління ГУ ДФС у Чернігівській області проведено обшуки, за результатами яких із незаконного обігу вилучено 104 тис. 500 пачок тютюнових виробів («Мальборо», «Бонд», «NZ», «Прилуки», «Прима», «Мінськ», «Вінстон», «Класик» та інших) орієнтовною вартістю 3 млн. 800 тис. грн., 150 літрів фальсифікованої алкогольної продукції в скляній та пластиковій тарі орієнтовною вартістю 30 тис. грн., обладнання для виготовлення та пакування алкогольних напоїв, етикетки з нанесеними логотипами торгівельних марок, пробки, пластикові ємності та інше.

Всього вилучено майна на суму понад 4 млн грн.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1917