Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2018

Відтак, проведе за ґратами довгих 14 років

  

Вироком Ніжинського міськрайонного суду винного засуджено до 11 років позбавлення волі за умисне вбивство та 4 епізоди крадіжок, поєднаних з проникненням в приміщення (ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 115 КК України).

Як з’ясувалося, у травні 2016 року обвинувачений вчинив ряд крадіжок, поєднаних з проникненням у приватні помешкання, звідкіля викрав гроші, повітряний компресор, велосипед та інші речі.

Не зупиняючись на вказаному, усіляко нехтуючи принципами моралі, обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс односельцю декілька ударів ножем  в область грудної клітки, затилку голови та шиї, чим спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження, від яких він помер.

Не погоджуючись з вироком суду в частині призначеного покарання, прокурором подано апеляційну скаргу, яку мотивовано необхідністю посилення міри покарання.

Врахувавши доводи прокурора, колегія суддів Чернігівського апеляційного суду скасувала вирок місцевого суду та призначила обвинуваченому покарання у виді 14 років позбавлення волі.

Вирок суду набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

кількість переглядів: 1695