Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2019

Прокуратурою області до суду направлено обвинувальний акт за фактом вбивства

  

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування стосовно чернігівця, обвинуваченого в умисному протиправному заподіянні смерті іншій особі, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Подія трапилась у грудні 2018 року, у квартирі по вул. Рокосовського у м. Чернігові.

У вечірній час обвинувачений прийшов до квартири знайомого та приєднався до вживання алкогольних напоїв в компанії декількох осіб. Пізніше між ним та  іншим гостем виник словесний конфлікт у зв’язку із розбіжностями у поглядах стосовно раніше засуджених осіб. У ході сварки зловмисник, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс потерпілому декілька ударів по голові та інших частинах тіла. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

У подальшому, разом з товаришем по чарці винесли труп з квартири на вулицю та кинули біля будинку по                     вул. Захисників. Знайшли потерпілого під лавкою одного з будинків.

Як з’ясувалося у ході досудового розслідування, смерть чоловіка настала від травматичного шоку, що проявилась у вигляді шокового стану з боку внутрішніх органів: легень, печінки, нирок та наднирників.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.
   
Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1313