Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2019

Заступник прокурора області Ігор Юшин 14.08.2019 провів особистий прийом громадян у місті Ніжин та місті Носівка

  

На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» заступник прокурора області Ігор Юшин 14 серпня цього року здійснив особистий прийом громадян у м. Ніжин та м. Носівка.

Жителі  двох населених пунктів області мали нагоду звернутися до заступника прокурора області з питань, що входять до компетенції органів прокуратури.

Так, на прийом до Ігора Юшина місцеві жителі м. Ніжин звернулися з питань стану слідства у кримінальних провадженнях, мешканці м. Носівка повідомили про проблемні питання у сфері землекористування. 

З цього приводу заступником прокурором області роз’яснено  вимоги кримінального процесуального законодавства, зокрема порядок оскарження рішень, дій та бездіяльності органів досудового розслідування, а також положення земельного та містобудівного законодавства.

Нагадуємо, що керівництво прокуратури області особливу увагу приділяє особистому прийому громадян як у прокуратурі області, так і за місцем їх проживання.

З графіком виїзних приймалень, а також розкладом прийому громадян у прокуратурі Чернігівської області можна ознайомитись у розділі «Приймальня громадян» на офіційному веб-сайті прокуратури області: https://chrg.gp.gov.ua/ua.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1298