Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2019

Прокурор Ніжинської місцевої прокуратури забезпечив проведення першочергових слідчо-оперативних заходів на місці вбивства жительки с. Талалаївка Ніжинського району

  

До чергової частини Ніжинського відділу поліції 18 серпня 2019 року надійшло повідомлення про зникнення жительки села Талалаївка Ніжинського району.

На місце події виїхали керівник Ніжинської місцевої прокуратури, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт, проте по приїзду правоохоронцями констатовано факт жорстоко вбивства потерпілої.

Так, тіло зниклої жінки з численними ушкодженнями знайшли у приміщенні кухні житлового будинку її знайомого, до якого вона прийшла напередодні, у с. Талалаївка. На тілі померлої виявлено порізи горла, переломи кісток черепа, а голова померлої була замотана в ковдру.

Зловмисник, намагаючись приховати свою причетність до вчиненого, встиг знищити частину речових доказів. Зокрема, він спалив свій одяг та телефон жінки зі слідами крові.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Чоловіка, який знаходився на місці вчинення злочину, затримано в порядку ст. 208 КК України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення. Однак у вчиненні злочину він не зізнався.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні забезпечується прокурорами Ніжинської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1065