Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

Прокуратура повідомила про підозру керівнику лісогосподарського підприємства, який одержав неправомірну вигоду за відпуск лісопродукції

  

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області співробітниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України спільно із слідчими СУ ГУНП в області викрито керівника агролісогосподарського підприємства при отриманні хабара.

За даними слідства, продаж деревини підприємцю здійснювався за умови надання фігуранту неправомірної вигоди з розрахунку 100 грн. за 1 м3 відпущеної лісопродукції.

Безпосередньо після отримання коштів посадовця затримано у порядку  ст. 208 КПК України.

Наразі йому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 КК України), вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1214