Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2020

Головний бухгалтер підозрюється прокуратурою у заволодінні коштами комунального підприємства та службовій недбалості

  

Прокуратура Чернігівської області повідомила про підозру у службовій недбалості та заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем головному бухгалтеру одного з комунальних підприємств області ( ч. 2, ч. 3      ст. 191, ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, головний бухгалтер комунального підприємства допустила безпідставні виплати грошової компенсації щорічної відпустки працівникам, які не були звільнені, а також необґрунтовані нарахування на заробітну плату та перерахування єдиного соціального внеску, що заподіяло підприємству істотну шкоду у розмірі понад 400 тис. грн.

Окрім того, жінка підозрюється у заволодінні кондитерськими виробами на суму майже 24 тис. грн, які були придбані за рахунок коштів підприємства в якості новорічних подарунків для його працівників.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1431