Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2020

Судовий розгляд стосовно 6 осіб, які обвинувачувалися прокуратурою у вчиненні грабежів та розбійних нападів на жителів області, завершено

  

Прокуратурою Чернігівської області підтримано обвинувачення стосовно 6 членів організованої групи (озброєної банди), які обвинувачувалися у бандитизмі, скоєнні розбійних нападів, грабежу та незаконному заволодінні транспортним засобом.

Прокурорами доведено, що у період активної діяльності, з лютого по червень 2016 року, члени озброєної банди вчинили низку злочинів на території Ніжинського та Бахмацького районів Чернігівської області.

З метою недопущення викриття їх злочинної діяльності, під час здійснення нападів використовували маски та рукавички, а також темний одяг.   

У судових дебатах прокурор просив визнати винними організатора та членів злочинної групи у інкримінованих їм злочинах та призначити кожному з них покарання у виді позбавлення волі.

Як результат, вироком Деснянського районного суду м. Чернігова  усіх фігурантів засуджено до реальних мір покарання, від 10 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок законної сили не набрав.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1499