Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2020

Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив керівника Чернігівської обласної прокуратури – Сергія Василину (ФОТО)

  

Сьогодні, 14 вересня 2020 року, Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу новопризначеного керівника Чернігівської обласної прокуратури –  Сергія Василину.

Звертаючись до присутніх, заступник Генерального прокурора зазначив, що новий очільник відомства  зарекомендував себе як досвідчений прокурор та керівник. Також він привітав прокурорів Чернігівщини з успішним складанням тестів та проходженням співбесід, що відбувалися в рамках реформи регіональних прокуратур. «Ваше головне завдання на сьогодні – забезпечення злагодженої роботи нової прокуратури як ключової ланки органів правопорядку. Відкритість, чесність і ефективність в захисті закону – це те, на що зараз є найбільший запит суспільства», - наголосив він.

Сергій Василина, у свою чергу, подякував за довіру і запевнив, що дотримання законності та повага до прав і свобод громадян буде пріоритетом в його діяльності.

«Будемо досягати підвищення рівня законності та правопорядку в регіоні. Передусім, за рахунок ефективної координації діяльності правоохоронних органів. Щоб жоден факт порушення Закону не залишився поза нашою увагою», – додав він.

Довідково: Сергій Олександрович Василина закінчив Національну юридичну академію України імені Я. Мудрого. В органах прокуратури працює з 2003 року. За цей час обіймав керівні посади в прокуратурах Донецької, Кіровоградської та Запорізької областей.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1862