Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2020

Хотіла підкупити дільничного - отримала 17 тисяч штрафу

  

За процесуального керівництва Сосницького відділу Менської місцевої прокуратури  в суді доведено вину мешканки Сосницького району 1961 р.н. у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Встановлено, що у серпні поточного року в громадському місці жінка перебувала з явними ознаками алкогольного сп’яніння, що містить ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 178 КУпАП.

Зазначене підтвердилося висновком результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

В подальшому громадянка запропонувала правоохоронцям неправомірну вигоду в розмірі 400 грн за не складання щодо неї протоколу про вчинення адміністративного правопорушення. Правоохоронці на місце події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка і зафіксувала факт вчинення злочину.

Обвинувачена свою винуватість у вчиненому визнала повністю, щиро розкаялася та пояснила, що вказаний злочин вчинила під впливом алкоголю.

Враховуючи всі обставин справи, Сосницький районний суд засудив місцеву жительку до 17 тисяч гривень штрафу.

На даний час вирок набрав законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 980