Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2021

Шокуюча історія: тіло потерпілого закатали в бетон

  

Прокурор Чернігівської обласної прокуратури затвердив обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства людини (ч. 1 ст. 115 КК України). Прийшовши до переконання, що зібрана сукупність доказів достатня для підтвердження винуватості особи, прокурор скерував обвинувальний акт до суду.

Згідно з обвинуваченням, 24.08.2020, у ранковий час, між обвинуваченою та потерпілим, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків, виникла сварка. Знаходячись за місцем проживання, у селі Камка Сновського району, жінка взяла до рук обріз двохствольної гладкоствольної мисливської рушниці та здійснила з нього два постріли в свого чоловіка. Після вбивства тіло сховала в оглядовій ямі та забетонувала його.

У ході розслідування, яке наразі завершено, встановлено, що смерть особи настала у результаті розтрощення черепу з грубим руйнуванням речовини головного мозку внаслідок вогнепального поранення голови.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Стосовно обвинуваченої обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1411